Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Hollywood Hand Model Double Layer Technology Hand mask

Hollywood Hand Model Double Layer Technology Hand mask

Starskin

STARSKIN Hollywood Hand Model™ er en unik, patentert håndmaske som gir intensiv næring og pleie til hendene – som gjerne er der hvor aldringstegnene viser seg først.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hollywood Hand Model Double Layer Technology Hand mask
p89336972
v89336973
Starskin
NOK
99

Omtaler

MT | 24-05-2019
Beste jeg har prøvd for å tilføre fukt til hendene! De var ganske såre etter vinteren, og etter denne ble de silkemyke. Nå er jeg avhengig! Anbefales.
Kjersti | 10-03-2018
Glimrende intensivbehandling for veldig tørre hender. Redningen om vinteren. Hendene holder seg mye noen dager etterpå, men man må passe på å smøre med håndkrem også.

Mer Informasjon

STARSKIN Hollywood Hand Model™ er en unik, patentert håndmaske som gir intensiv næring og pleie til hendene – som gjerne er der hvor aldringstegnene viser seg først. Hendene pakkes inn i en nyskapende tolags håndmaske med et kraftig serum bestående av sheasmør, som tilfører fuktighet i dybden, og 16 ulike planteingredienser og -oljer. Håndmaskens to lag gir en badstulignende effekt og tilfører et kraftig, men skånsomt pleiende serum til huden. Pleier, forynger og mykgjør selv svært rue hender og neglebånd på bare 15 minutter. Bruk denne hjemmebehandlingen for hendene én til to ganger i uken for å få ungdommelige hender som ikke avslører alderen din.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331