Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

The Gold Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask
Kampanje 20%

The Gold Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask

Starskin

Gi huden den ultimate VIP-behandlingen med The Gold Mask™, en eksklusiv behandling for hud som trenger en ekstra liten piff!
119,20 kr
149 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Gold Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask
p89336956
v89336957
Starskin
NOK
119.2

Omtaler

Julianne | 27-08-2018
DENNE ER AMAZING. Anbefales hvis du ikke har prøvd den. Kunne bare ønske disse herlige sheetmaskene var billigere, da hadde jeg brukt en hver eneste dag. Vil anbefale deg å ta på denne masken før du skal på fest eller hvis du vil føle deg litt ekstra fresh. Den gjør virkelig underverker.
Kristine BV | 10-03-2017
Kjempegod maske. Huden føles helt gjennomfuktet, porene blir mindre og huden gløder. Har ikke gitt meg tilstoppede porer eller uren hud. Jeg tørker av overføldig serum etter at jeg er ferdig å bruke masken. Hvis ikke blir det for mye serum liggende på huden. Husk å spare serumet som er igjen i pakken. Jeg setter pakken i kjøleskapet, da holder den seg fint. Bruker serumet som nattkrem. Trenger ikke mye, så den holder lenge. Anbefales!
Anne May | 16-02-2017
Beste masken jeg noen sinne har prøvd. Huden fuktes, det ser nesten ut som cellene i huden vokser slik at hunden "plumpes" Porene blir mindre, og fargen er jevnere. Etter at masken er tatt ut av forpakningen kan resten av serumet helles i en ren beholder og brukes som natt serum. Slik varer effekten av masken lengere. Dette kan en gjøre med flere av maskene fra denne serien.

Mer Informasjon

Gi huden den ultimate VIP-behandlingen med The Gold Mask™, en eksklusiv behandling for hud som trenger en ekstra liten piff! STARSKIN®s eksklusive biocellulosemaske inneholder naturlig fermentert kokosvann og ligger badet i et fyldig og kremet serum med luksuriøse ingredienser. Basen bestående av nærende nattlysekstrakt (56 %) gjør huden fløyelsmyk, og rent kolloidalt gull reduserer rynker, fine linjer og solskader. Ekstrakt fra Ginkgo biloba-blader bidrar til å øke kollagenproduksjonen, adenosin gjør huden fastere og glatter ut rynker, og ekstrakt fra japansk arrowrot reduserer pigmentflekker og gir en jevnere hudfarge. På bare 15–20 minutter gir The Gold Mask™ huden nytt liv og fyller opp fuktighetsreservene. Huden blir synlig fyldigere med en glød som er en Hollywood-stjerne på Oscar-utdelingen verdig. Perfekt for tørr eller dehydrert hud.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331