Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Orglamic Sea Kelp Mask 40 g

Orglamic Sea Kelp Mask 40 g

Starskin

Har du noen gang lurt på hvordan Hollywood-stjernene holder huden frisk, strålende og rynkefri? Hemmeligheten er den ultimate detox-behandlingen for huden: The Master Cleanser Mask™.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Orglamic Sea Kelp Mask
p89336960
v89336961
Starskin
NOK
99

Omtaler

Siri | 23-10-2017
Beste ansiktsmaske jeg har brukt! Fuktighetsbombe for huden!👏👏
Kirsti S. | 23-01-2017
Denne er uten tvil favoritten!!!!De linjene jeg hadde i panna er mye mindre. Må sies at jeg sov med den om natta.

Mer Informasjon

Har du noen gang lurt på hvordan Hollywood-stjernene holder huden frisk, strålende og rynkefri? Hemmeligheten er den ultimate detox-behandlingen for huden: The Master Cleanser Mask™. I denne universalbehandlingen er en naturlig effektiv og rensende base fremstilt av tang kombinert med et intenst fuktighetsgivende antialdringsserum. Masken tar mer enn 1300 timer å lage og inneholder tareblader som høstes for hånd før de legges i bløt i en fuktighetsgivende essens bestående av 90,37 % økologiske planteekstrakter. Beroligende bukkehornkløverfrø eliminerer urenheter og reduserer rødhet, mens kaldpresset kameliaolje beskytter og tilfører næring og fuktighet til huden. Asiaskjoldbladets antialdrings-egenskaper strammer opp huden, gir den ny spenst og reduserer synligheten av fine linjer og rynker, og fermentert Chlorella renser, reparerer og glatter ut huden. Sjøtare er en naturlig rensende ingrediens som fjerner urenheter og har en naturlig kjølende effekt som gjør porene mindre synlige. Etter bare et kvarter er huden nesten ikke til å kjenne igjen. Gjør deg klar til å vise frem din silkeglatte og foryngede hud med en strålende, kameravennlig glød. Resultatene er dokumentert å vare i opptil 72 timer.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331