Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Starskin Sunset Strips 3-Step Advanced Pore Cleansing Expert System

Vurderinger
Pris
99 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sunset Strips 3-Step Advanced Pore Cleansing Expert System
p89653172
v89653173
Starskin
NOK
99
Sunset Strips™ er et tre-etappers system som renser porene i dybden, og strammer opp huden. Smuss, overflødig sebum og urenheter blir metodisk fjernet fra nesen, uten klemming og tøff behandling. Hver pakke inneholder tre maskestrips: En hudklargjørende maske som løser opp smuss og urenheter, en effektiv trekullmaske som aktivt trekker ut overflødig sebum og poretilstoppende urenheter, og en lindrende bio-cellulose maske som gir huden næring og synlig trekker sammen porene.
Brukes regelmessig for å redusere store og uestetiske porer, og for å oppnå en sunnere og klarere hud. Tre striper for tre resultater: En renere, strammere og penere hud!
Strip 1 – Poreoppløsende maske
Rengjør ansiktet, og klapp tørt. Åpne posen med Strips 1, og fold masken forsiktig ut. Plasser masken på nesen, og glatt den ut. Etter 1 minutter, fjern masken og kast den. Bruk et papirlommetørkle til å tørke vekk serumrester. Brukes regelmessig for å stramme opp porene, forebygge dannelse av urenheter og oppnå glattere og jevnere hud.
Strip 2 – Trekullmaske som renser porene i dybden
Fjern Strips 2 fra posen, og fukt nesen med et par dråper vann. Fjern det gjennomsiktige laget, og plasser trekullstripen med den sorte, blanke siden mot nesen. Trykk godt for å sørge for at masken ligger godt over nesens konturer, og la den ligge. Etter 15 minutter, fjern forsiktig masken med en enkelt håndbevegelse, og ta farvel med poretilstoppende smuss og urenheter som sitter fast på trekullstripen!
Strip 3 – Poreoppstrammende bio-cellulosemaske
Avslutt pleieseansen med Strips 3. Ta masken ut av posen, og fjern de beskyttende lagene A og C. Plasser masken (B) på nesen, og la den virke i 1 minutter. Fjern masken og kast den. Klapp overflødig serum inn i huden. Skyll ikke av. Ikke oftere enn en gang i uken. Brukes med en gang etter åpning.
Passer alle hudtyper. For ekstremt sensitiv og allergisk hud, anbefales det å ta en allergitest.
Forsiktig: Kun for utvortes bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares på et kjølig, tørt sted, og ikke i direkte sollys.
Vekt:
54 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Tørr
EAN:
7640164570969
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331