Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Gold Diamond Multi Mask Black
ONLY AT KICKS
NYHETHappy Lucia 50%

Gold Diamond Multi Mask Black

Starskin

Multimask set som inneholder The Diamond Mask VIP Coconut og The Golden Mask VIP Coconut Face Mask.
149 kr298 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Multimask set som inneholder The Diamond Mask VIP Coconut og The Golden Mask VIP Coconut Face Mask. Gi huden den ultimate VIP-behandlingen med The Gold Mask™, en eksklusiv behandling for hud som trenger en ekstra boost! En formulering som inneholder naturlig fermentert kokosvann. Ekstrakt fra Ginkgo biloba-blader bidrar til å øke kollagenproduksjonen, adenosin gjør huden fastere og glatter ut rynker, og ekstrakt fra japansk arrowrot reduserer pigmentflekker og gir en jevnere hudfarge. På bare 15–20 minutter gir The Gold Mask™ huden nytt liv og fyller opp fuktighetsreservene. Huden blir synlig fyldigere med en glød som er en Hollywood-stjerne på Oscar-utdelingen verdig. Perfekt for tørr eller dehydrert hud.
Utsøkte smaragd- og turmalinekstrakter gir energi til huden, og hvit morbærbark er rik på antioksidanter og gir en perfekt hudtone. På bare 15–20 minutter gjør The Diamond Mask™ huden jevn, feilfri og krystallklar med en glød som er en filmstjerne verdig. Hudens beste venn!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331