Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Silkmud Pink French Clay Purifying Liftaway Mud Face Sheet Mask
Kampanje 20%

Silkmud Pink French Clay Purifying Liftaway Mud Face Sheet Mask

Starskin

Gi huden den perfekte rensen med STARSKINs Liftaway Silkmud™ Pink French Clay – en revolusjonerende leiremaske helt uten søl!
79,20 kr
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Silkmud Pink French Clay Purifying Liftaway Mud Face Sheet Mask
p89336962
v89336963
Starskin
NOK
79.2

Omtaler

Lina | 13-04-2018
Denne passet dårlig til tørr hud. Eg hadde et par små rød flekker jeg ville roe ned, samtidig som rengjøre den da det hadde vært lenge siden siste eksfoliering. Huden føltes fantastisk i det jeg tok masken av (brukte om kveld). Huden var myk, ren, og de få rød flekkene jeg hadde var roet ned. Men måtte slenge på ansiktskrem asap da det begynte å føles veeeldig tørt og strammende gangske så kjapt. Neste dag kom det mange små kviser rund smilelinjene, over leppen, og en svær rød og smertefull kvise under leppen. Dette har aldri skjedd i mitt liv. Har ikke kvisete hud, og hvis det kommer en eller to så er de på ulike steder og ikke like ille. Dette skuffet meg, men det er trolig nok min hudtype som ikke klarer denne masken. Anbefaler ikke til de med tørr hud.
Lise Maire | 10-03-2018
Dette er en av favorittene mine fra Starskin, den gjør akkuratt det den sier at den skal gjøre og etterlater huden helt urolig myk og ren, klarer ikke å slutte å bruke denne!
Kristine | 28-02-2018
Litt dyr, men veldig bra! Trekker ut urenheter, og huden ser frisk, ren og jevn ut etterpå. Ser en forskjell etter hver gang. Har kjøpt flere ganger, og vil fortsette med det.

Mer Informasjon

Gi huden den perfekte rensen med STARSKINs Liftaway Silkmud™ Pink French Clay – en revolusjonerende leiremaske helt uten søl! I denne masken er leirens dyptrensende egenskaper kombinert med praktisk tekstilmasketeknologi. Masken er laget av flortynn gas og dyppet i en effektiv trio av rosa fransk leire, kaolinleire og bentonitt som eliminerer urenheter, hudormer og tette porer uten å tørke ut huden. Naturlig silkekokongekstrakt gjør huden myk, og niacinamid glatter ut og jevner ut hudtonen. Silkmud™-masken ligger tett inntil ansiktet og gir også en naturlig løftende effekt i det den hardner. Etter bare 20 minutter er det klart for å løfte av masken, skylle ansiktet og stråle om kapp med stjernene! Huden ser umiddelbart renere og jevnere ut med mer glød, synlig forminskede porer og en matt finish. Perfekt for fet og uren hud med tendens til kviser.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331