Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Red Carpet Ready Coconut Bio Cellulose Second Skin Face Mask
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Red Carpet Ready Coconut Bio Cellulose Second Skin Face Mask

Starskin

Red Carpet Ready™ er en intensivt fuktighetsgivende ansiktsmaske av biocellulose, som gir synlig glattere og mer ungdommelig hud.
79,20 kr99 kr

Omtaler

Matilde | 22-02-2018
Om du sliter med tørr eller dehydrert hud er dette redningen for deg. Gir en fuktet følelse med en gang etter bruk og huden blir baby myk! Anbefales.
Guro | 21-02-2018
En sheetmask som gav meg mye fukt! Den satt godt på, formet seg etter ansiktet, så det gjordet det enkelt å kunne gjøre diverse andre ting mens en hadde masken på. Huden fikk en fin glød. Definitivt en maske eg kommer til å kjøpe mange ganger!

Mer Informasjon

Red Carpet Ready™ er en intensivt fuktighetsgivende ansiktsmaske av biocellulose, som gir synlig glattere og mer ungdommelig hud. STARSKIN®s eksklusive biocellulose inneholder naturlig fermentert kokosvann som har et høyt innhold av vitaminer og tilfører huden fuktighet og virker pleiende uten å irritere. Den transparente masken legger seg tett inntil ansiktet og tilfører huden et kraftig kompleks av pleiende aminosyrer og brunalger. Hver enkelt ansiktsmaske ligger badet i en hel flaske med serum som gir huden fylde og glød verdig en Hollywood-stjerne på den røde løperen. Få duggfrisk og silkemyk «movie-STARSKIN®» på bare 20 minutter. Klar, ferdig, glød!
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste sheet mask
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331