Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Self Tan Purity Bronzing Water Mousse Self Tan Purity Mousse

Self Tan Purity Bronzing Water Mousse Self Tan Purity Mousse

St Tropez

Få en naturlig frisk og gyllen glød med vår vannbaserte og tropisk duftende Self Tan Purity Bronzing Water Mousse.
499 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Få en naturlig frisk og gyllen glød med vår vannbaserte og tropisk duftende Self Tan Purity Bronzing Water Mousse. Inneholder velgjørende vann fra grønn mandarin og ekstrakt fra tropisk hibiskusblomst som bidrar til å beskytte mot frie radikaler. Moussen er også beriket med Pentavitin som gir langvarig gjenfukting. Misten har en behagelig tropisk duft, uten "brun-uten-sol-lukt", farger ikke av og gir en perfekt gyllen hudtone i løpet av 4-8 timer.
For beste resultat, påfør den hvite moussen ved hjelp av vår appliseringsvott i oppadgående sirkelbevegelser. Sørg for at alle hudområder dekkes, og påfør til slutt gjenværende mousse, som ligger igjen i votten, på hender og føtter. Vent til huden føles tørr før du kler på deg. Du trenger ikke å skylle av moussen.
Oppbevares over 30 grader C. Inneholder ikke solbeskyttelse.
Volum:200 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331