Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse
Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse
Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse

Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse

St Tropez

Få en dyp og mørk solbrun hudtone med vår nye Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse. En lett, silkemyk mousse med en veiledningsfarge som etterlater en myk, jevn og feilfri finish på huden.
499 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christina | 27-05-2018
Dette er en god selvbruner. Den gir god farge som ser veldig fin ut! Grunnen til at den ikke får fem er at den kan være litt kronglete å påføre. Man må være veldig rask med påføring for å forhindre skjolder. Utenom dette syntes jeg den er bra!

Mer Informasjon

Få en dyp og mørk solbrun hudtone med vår nye Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse. En lett, silkemyk mousse med en veiledningsfarge som etterlater en myk, jevn og feilfri finish på huden. St.Tropez Quick Intelligent Tan Development System gjør at veiledningsfargen kan skylles av etter 4 timer for en mørk tone, eller etter 8 timer for å oppnå samme fargedybde som etter 2 ukers strandferie.
GYLNE REGLER FOR PERFEKT SOLBRUNING UTEN SOL:
Trinn 1: Rengjør og gjør en peeling av huden et døgn før bruk. Gjenfukt tørre hudområder som albuer, knær, vrister, føtter og eventuelt lyst hår.
Trinn 2: For beste resultat, påfør ved hjelp av vår appliseringsvott i oppadgående sirkelbevegelser. Sørg for at alle hudområder dekkes, og påfør til slutt gjenværende mousse, som ligger igjen i votten, på hender og føtter.
Trinn 3: Vent til huden føles tørr før du kler på deg.
Trinn 4: Vent i 4–8 timer før du skyller av veiledningsfargen.
Hvis du skyller av etter 4 timer får du en mørk tone, og hvis du skyller av etter 8 timer får du en ekstra mørk tone. Vedlikehold fargen og få den til å vare lenger ved å gjenfukte huden hver dag og peele den regelmessig.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331