Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Gradual Tan Tinted Everyday Body Lotion
Gradual Tan Tinted Everyday Body Lotion

Gradual Tan Tinted Everyday Body Lotion

St Tropez

Gradual Tan Tinted Everyday Body Lotion fukter huden i hele 48 timer, samtidig som du får en diskré farge som du kan bygge opp dag for dag.
359 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gradual Tan Tinted Everyday Body Lotion
p88801132
v88801133
St Tropez
NOK
359

Omtaler

Line | 26-07-2018
Jeg hadde så høye forventninger til denne, men det eneste positive med den er lukten, for den lukter godt og ikke "selvbrunete". Den er tykk i konsistensen, tung å jobbe med og helt umulig å få jevn. Jeg har likt alt annet jeg har prøvd fra st.Tropez, men denne var helbom for meg. Kicks sin self tanning lotion er mye bedre og koster 1/4 av prisen.
Ragnhild | 07-06-2016
Synes denne er fin! Gir en naturlig farge og glød, perfekt om vinteren når huden er gusten og blek. Den får litt trekk for å være litt hard å jobbe med, den er ganske tykk i konsistensen. I tillegg legger den seg litt i skjolder, men det kan være fordi jeg var litt uforsiktig på de stedene med tykkere hud (albuer, under armene etc). Ellers, fin fin!
Lea | 02-06-2016
Hadde store forhåpninger til denne da jeg har lest mye bra om produktet, men den ville dessverre ikke samarbeide med meg. Uansett hva jeg gjør så blir den strekete. Uansett hvor mye jeg eksfolierer (både med skrubb og hansker), fukter huden eller ikke fukter huden, bruker hanske eller uten... Ingen ting funker. I tillegg er den veldig orange og er vanskelig å jobbe med da den er veldig tykk i konsistens! Lukter heller ikke særlig godt, men bedre en de fleste B.U.S produkter jeg har prøvet.

Mer Informasjon

Gradual Tan Tinted Everyday Body Lotion fukter huden i hele 48 timer, samtidig som du får en diskré farge som du kan bygge opp dag for dag. I tillegg har den utjevnende virkning på hudtonen og hudoverflaten på armer, bein og kropp.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331