Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Gradual Tan Plus Sculpt and Glow Body Lotion

Gradual Tan Plus Sculpt and Glow Body Lotion

St Tropez

En optimal multiaktiv bodylotion som gir umiddelbar, naturlig ungdommelig og gyllenbrun glød, og synlig skulpturert kropp etter 4 ukers regelmessig bruk.
349 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En optimal multiaktiv bodylotion som gir umiddelbar, naturlig ungdommelig og gyllenbrun glød, og synlig skulpturert kropp etter 4 ukers regelmessig bruk. Denne hurtigabsorberende lotion gir gjenfuktet og definert solbrun hud uten ujevnheter og flekker takket være blant annet sjøalgeekstrakt og hyaluronsyre. Denne silkemyke og lett påførbare lotion tilfører næring og gjør huden umiddelbart mykere, samtidig som den gjenfukter i opp til 48 timer. Påfør regelmessig etter behov for å fordype den solbrune tonen. Egner seg for alle hudtoner og for følsom hud.
Volum:200 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331