Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist Self Tan Purity Mist
Kampanje 20%

Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist Self Tan Purity Mist

St Tropez

Få en naturlig frisk og gyllen glød med vår vannbaserte og tropisk duftende Self Tan Purity Face Mist.
260 kr
325 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Elisabet | 13-04-2019
Produktet lukter ganske sterkt og søtt og svir litt på huden.Den klassiske selvbruningslukten kommer etter noen timer. Produktet gir en fin glød,men for min del også masse småkviser i hele ansiktet:(

Mer Informasjon

Få en naturlig frisk og gyllen glød med vår vannbaserte og tropisk duftende Self Tan Purity Face Mist. Inneholder velgjørende vann fra grønn mandarin og ekstrakt fra tropisk hibiskusblomst som bidrar til å beskytte mot frie radikaler. Moussen er også beriket med hyaluronsyre og Pentavitin som gir langvarig gjenfukting. Den finfordelte misten har en behagelig tropisk duft, uten "brun-uten-sol-lukt", farger ikke av og gir en perfekt gyllen hudtone i løpet av 4-8 timer.
Lukk øynene og spray den fine misten over ansiktet når du vil ha ekstra fukt og glød. Misten farger ikke av på klær og gir en perfekt gyllen hudtone i løpet av 4-8 timer.
Volum:80 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331