Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Self Tan Luxe Facial Oil

Self Tan Luxe Facial Oil

St Tropez

Selvbruningsoljen som glir lett på huden. Takket være de fuktighetsgivende egenskapene kan fargen holde i opptil sju dager.
498 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sofia | 09-07-2017
Lukter litt funky, men ikke på langt nær like kvalmt som selvbruning for kroppen. Denne kan brukes hver kveld etter du har tatt av sminken og/eller hver morgen før du sminker deg. Må brukes ofte da rensing av ansiktet gjør at selvbruningen varer kortere, så jeg bruker denne nesten hver dag. Anbefaler å påføre den sammen med en fuktighetskrem da oljen tørker sykt fort. Flasken er utrolig liten, men du trenger bare noen få dråper for å dekke ansiktet, så prisen er ikke så høy med tanke på hvor lenge du vil ha denne.

Mer Informasjon

Selvbruningsoljen som glir lett på huden. Takket være de fuktighetsgivende egenskapene kan fargen holde i opptil sju dager.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331