Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Self Tan Express Bronzing Sheet Mask
Self Tan Express Bronzing Sheet Mask
Self Tan Express Bronzing Sheet Mask
Kampanje 25%

Self Tan Express Bronzing Sheet Mask

St Tropez

Solbrun tone på bare 5 minutter! Fra markedslederen St.
89,25 kr
119 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Solbrun tone på bare 5 minutter! Fra markedslederen St. Tropez får du denne banebrytende masken som umiddelbart vitaliserer huden din og gir en ultra-fuktgivende glød som jevner ut hudtonen og utvikler seg til en gyllenbrun tone som varer lenge. Denne patentsøkte sheet-masken har en unik formulering som inneholder St.Tropez brun-uten-sol-serum, beriket med hyaluronsyre. Akkurat som med vår Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse, som har vunnet flere priser, kan du skreddersy fargen din med kun ett produkt! Behold masken på i 5, 10 eller 15 minutter!
• 5 minutter – lett solbrun tone
• 10 minutter – medium gyllenbrun tone
• 15 minutter – dypere gyllenbrun farge
Rengjør huden og tørke den forsiktig før du påfører masken. Brett opp masken og ta av beskyttelsesfilmen når du påfører masken på ansiktet. Stryk ut eventuelle luftbobler. Vent 5, 10 eller 15 minutter, avhengig på ønsket nyanse. Kast masken. Masser inn gjenværende serum i huden rundt øynene, hårfestet og ned mot halsen og utringningen. Vask hendene grundig når du har applisert masken, og igjen når du har massert inn serumet. Etter applisering har huden en gjenfuktet glød, og produktets aktive stoffer fortsetter å virke i opp til 8 timer.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331