Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Super Fan Mascara  10 ML. Black
Super Fan Mascara  10 ML. Black
Super Fan Mascara  10 ML. Black
Super Fan Mascara  10 ML. Black
ONLY AT KICKS
Gave på kjøpet! Les mer

Super Fan Mascara 10 ML. Black

Smashbox

Denne forlengende mascaraen gir deg moderne, fanned-out volum. Få 12-timers lengde, løft og volum uten tyngde eller klumping.
215 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Super Fan Mascara 10 ML.
p89940317
v89940318
Smashbox
NOK
215

Omtaler

Hanne | 13-04-2019
Børsten er helt fantastisk, den separerer vippene og fordeler produktet godt uten at man må «jobbe» med den. Det største minuset med denne for meg er at den ikke tåler at det kommer en dråpe vann på vippene, da sitter jeg plutselig med sammenklistrede vipper(men det lar seg ofte løse ved å dra over børsten en gang til om man har den tilgjengelig).
Kristine B | 25-09-2018
Jeg likte denne veldig godt til å begynne med. Ga veldig fin lengde. -Men etter bare en uke begynte den å tørke og klumpe seg. Ikke verdt pengene når det skjer så fort.
Tan | 26-08-2018
Utrolig god mascara! Jeg har nettopp kjøpt den igjen. Den gir god fylde og lengde, er enkel å påføre og sitter godt hele dagen. Ble raskt en ny favoritt (og jeg har prøvd det meste av mascara)

Mer Informasjon

Denne forlengende mascaraen gir deg moderne, fanned-out volum. Få 12-timers lengde, løft og volum uten tyngde eller klumping. I en bruker undersøkelse etter 1 ukes bruk: 98% sa den umiddelbart gir farge til hver øyevipp fra rot til tupp - 96% sa den umiddelbart forlenget vippene - 94% så et fanned-out look - 94% sa den umiddelbart løftet vippene - 93% sa den umiddelbart separerte vippene - 93% sa den umiddelbart addet volum. Skuespiller, komiker og YouTube stjerne Lilly Singh (@iisuperwoman) er stjernen i Smashbox`s Super Fan kampanje!
·       Start ved vipperoten, børst 36 grader presisjon børsten fra rot tip tupp. - Bruk enden av børsten til å nå vipperot og vippetupp – til og med i øyekroken. - Legg på lag for å bygge lengde og volum - Bruk sminke fjerner til å ta bort mascara. - Buk sammen med Photo Finish Lash Primer for å adde ekstra volum og utvid holdbarheten til mascaraen på vippene.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331