Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Always On Liquid Lipstick Chill Zone
ONLY AT KICKS

Always On Liquid Lipstick Chill Zone

Smashbox

Vår holdbare, vannresistente liquid lipstick med avansert polymer teknikk som holder den på plass og ser fresh og feilfri ut i 8 timer. Brukes flittig i fotostudioet vårt i LA.
220 kr
Chill Zone
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Always On Liquid Lipstick
p89398129
v89398130
Smashbox
NOK
220

Omtaler

Rana | 05-04-2019
jeg liker den lipstift og synes at den er den beste mattlipstift i alle merker. den har kjempe fin farge akkurat den farge var den fineste rød farge i lipstift på meg. den sitter veldig fint og heleeeeee dagen, går aldri uten sminke fjerner noe som gjør meg sikker at sminken min er fint fortsatt etter mat og drikke. den har den beste pris i forhold til kvalitet.
Charlie | 02-10-2017
Jeg ELSKER denne leppestiften! Dette er den eneste liquid leppestiften jeg liker, da den ikke tørker ut leppene mine i det hele tatt og holder seg fin i mange timer. Disse leppestiftene kan du trygt både drikke og spise med, så lenge maten ikke er alt for oljete. Jeg har spist både suppe, kake og pizza mens jeg har på disse, og bare da jeg spiste pizza (som var over gjennomsnittet fettete) så jeg at fargen fadet litt. Jeg har fargene shockoholic, bawse og girl gang (girl gang er den eneste som kan være litt vanskelig å få jevn farge på), men skulle virkelig ønske at kicks tok inn flere farger, da jeg vil si at fargevalget her er ganske skralt :/ men selve leppestiften er gull! <3
s2412 | 23-02-2017
Swatcha de ulike fargene i butikken, og valgte å gå for Big Spender. Dette er en veldig fin rosa farge på mine lepper, og jeg liker den godt, og synes den kler meg og hudfargen min. Har prøvd noen liquid lipsticks før, men denne er virkelig god. Jeg elsker konsistensen. Den er veldig komfortabel å bruke, og jeg føler den sitter godt på leppene mine i løpet av dagen, og tørker ikke leppene mine ut. Den er godt pigmentert, og jeg har ikke noe annet enn å si at det var verdt pengene. Jeg håper de kommer ut i flere farger, for jeg kommer garantert til å kjøpe flere.

Mer Informasjon

Vår holdbare, vannresistente liquid lipstick med avansert polymer teknikk som holder den på plass og ser fresh og feilfri ut i 8 timer. Brukes flittig i fotostudioet vårt i LA. Denne flytende leppestiften er lett i konsistensen, men gir et fantastisk resultat og inneholder utglattende Primer Oil Compex som gir ultimat comfort og kommer i 20 superfreshe farger. De kladder ikke, er transfer proof og smuler ikke. For hvem har tid til å touche up?
Den eneste matte flytende leppestiften som er infused med Smashbox Primer Oil Complex slik at den sitter behagelig Avansert Polymer Technology gjør at den sitter der den skal og ser like fresh og feilfri ut som ved første påføring Presisjonsaplikator liner og fyller med et strøk Vannrestistent som ikke smuler eller kladder
Farge:Grå
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331