Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Insta-Matt Lipstick Transformer
Insta-Matt Lipstick Transformer
Insta-Matt Lipstick Transformer
Insta-Matt Lipstick Transformer
Insta-Matt Lipstick Transformer
Insta-Matt Lipstick Transformer
ONLY AT KICKS

Insta-Matt Lipstick Transformer

Smashbox

Gi leppestiften din en matt makeover-øyeblikkelig! Utviklet i studio for å minimere antall leppestifter våre pro makeupartister har med seg i kitet sitt.
265 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Insta-Matt Lipstick Transformer
p88752053
v88752054
Smashbox
NOK
265

Omtaler

Julie | 22-02-2017
Har fått helt dilla på matte lepper i det siste og denne gjør at jeg kan bruke mine favoritt leppestifter som ikke er matte. Helt avhengig av denne og resultatet bra! Føler heller ikke at leppene tørker ut, men får fuktighet av denne.
Terese | 12-03-2016
Utrolig bra! Den matter ned alle leppestiftene mine å varer lenger enn når du bruker uten. Fuktigheten holder seg også uten å bli klebi
Linn-Iren Høvik Kvaal | 19-02-2016
Matter alle leppestifter jeg eier,føles ikke tørr eller ubehaglig på leppene,leppestiften sin holdbarhet forlenges. Jeg elsker den for alle disse grunner.

Mer Informasjon

Gi leppestiften din en matt makeover-øyeblikkelig! Utviklet i studio for å minimere antall leppestifter våre pro makeupartister har med seg i kitet sitt. Denne gelen transformerer alle kremete leppestifter til en fløyelsmyk matt finish som aldri flaker.
Den ultimate skjønnhetstrikset: En tube du kan ha med overalt som dobler din leppestift kolleksjon. Fra catwalken til den røde løperen, matte lepper har et øyeblikk. Bli med på trenden med INSTA-MATTE. Ikke bare gir vår fantastiske gel, leppestiften din et øyeblikkelig dramatisk matt look. Men den holder fargen ekte- så du får alltid to måter å ha på din favoritt nude eller røde farge, minus sølet av dine gamle gjør- det- selv mattende metoder. (Løspudder på leppene? Nei takk!)
• Gir hvilken som helst kremleppestift en matt finish og dobler din leppestift garderobe.
• Forbedrer holdbarheten på leppestiften og forhindrer at fargen blør. •Praktisk tube gjør den perfekt for å ha med seg på farten.
"Jeg trenger aldri å ha med en hel kolleksjon av matte og krem leppestifter igjen". -Lori Taylor Davis, Global Pro Lead Artist
LEGG DEN Påføres i en generøs mengde over kremleppestift inntil du har oppnådd den ønskede matte looken. Til info: Skal ikke brukes sammen med gloss, lakklignende leppeprodukter eller leppebalsam.
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331