Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Spotlight Face Palette 01 Pearl
Spotlight Face Palette 01 Pearl
Spotlight Face Palette 01 Pearl
Spotlight Face Palette 01 Pearl
ONLY AT KICKS

Spotlight Face Palette 01 Pearl

Smashbox

Hva er det: Et highlighting palette som er superenkelt å bruke! Du kan tilpasse din ultimate glød, legge til dimensjoner I ansiktet og fremheve trekk med lag av lys!
320 kr
01 Pearl
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Regine | 09-11-2018
Skikkelig fin highlight å reise med. Liten og lett, men med tre flotte produkter inni. Jeg har fargen pearl og den passer perfekt om du er lys - medium i huden. Lyseste fargen er for dagene du ikke vil ha så kraftig highlight mens den I midten er kjempefin og gir tidenes flotteste intense highlight uten masse glitter og uten å se svett ut. Den tredje er mer glitter enn highlight føler jeg, men er pen å legge litt på toppen eller bruke på øynene.
Charlotte | 04-07-2018
Min favoritt highlighter! <3 Jeg er svært lys i huden og foretrekker en naturlig look, og det passer denne i Pearl perfekt til. Bruker hovedsaklig den lyseste av de tre i hverdagen siden jeg ikke bruker foundation (kun øyesminke, blush og highlighter), men har også brukt den midterste som et alternativ til solpudder (på vinterstid). Jeg påfører bare med fingrene eller lette strøk med en fan brush. Anbefales hvis du ønsker en naturlig highlighter hvor man ikke kan "se" at du faktisk bruker highlighter. ;)

Mer Informasjon

Hva er det:
Et highlighting palette som er superenkelt å bruke! Du kan tilpasse din ultimate glød, legge til dimensjoner I ansiktet og fremheve trekk med lag av lys!
Hva gjør den:
• 3 forskjellige highlight nyanser— fra soft glød til skikkelig highlight — paletten lar deg bygge og kontrolere effekten!
• Veldig fin og fløyelsmyk formula som er enkel å blende
• Inkulderer tips fra eksperter og tre looks fra Youtube stjernen Casey Holmes
• Fargen Pearl er for en lys hudtone og Gold for en mørkere hudtone
Hva er i palettet
2 x 0.1 oz / 2.87 g Highlighter shade
0.1 oz / 2.87 g Sparkle highlight shade
Hva annet du trenger å vite: Laget I samarbeid med highlighting guru og Youtube stjerne Casey Holmes, hvert palette var inspirert av Caseys ideale highlight. Palettene inkulderer tre eksklusive looks og tips for den otpimale highlight slik at du alltid blir seende flott it i hvert eneste bilde!
Farge:Multi
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331