Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Be Legendary Lipstick Famous
Be Legendary Lipstick Famous
ONLY AT KICKS

Be Legendary Lipstick Famous

Smashbox

Med bare et lett strøk vil du merke at det er dette de store skjønnhetslegendene bruker. Dette luksusproduktet er fullt pigmentert og legger seg naturlig på leppene.
185 kr
Famous

Omtaler

Andrea | 04-03-2018
Har Coffee Run og Witchy -dei to såg ulike ut på swatchane, men er i røynda veldig, veldig like på leppene. Likevel er det Coffee Run, som brunare, som tat seg best ut. Vanskeleg å få eit fint resultat på dei tørre leppene mine; leppestiften klumpar seg rundt tørre områder sjølv etter eg har skrubba og smørt.
Christine Thindberg | 16-02-2017
Absolutt en av mine favoritter! Sitter godt og holder lenge! Og finnes i utrolig mange fine farger.
Helene Kollerud | 16-02-2017
Sitter veldig lenge, og går ikke lett av når man drikker og spiser osv.

Mer Informasjon

Med bare et lett strøk vil du merke at det er dette de store skjønnhetslegendene bruker. Dette luksusproduktet er fullt pigmentert og legger seg naturlig på leppene. Sheasmør bevarer fuktigheten, og vitamin C og E (antioksidanter) gir en beskyttende effekt.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331