Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Photo Finish Foundation Primer 30 ml

Photo Finish Foundation Primer 30 ml

Smashbox

En primer som gjør huden din jevn og perfekt før påføring av foundation.
280 kr

Omtaler

Belit Karlsen | 04-07-2017
Denne primeren er den beste og drøyeste jeg har kjøpt. Uansett om jeg svetter,det regner ute,eller hva ,så holder den. Smashbox photofinish Foundation Primer er virkelig for photofinish :) Og det er enten jeg bruker foundation,eller kun over dagkrem,og under annen sminke. Ps.Den er perfekt underøyenskygge også,så en for under foundation,og en for øyenskygge,er ikke nødvendig. Jeg har iallefall funnet min match.. Samt den er veeldig drøy-for hele ansiktet-trenger jeg kun en strørrelse med en ert :D
Trine | 28-06-2017
Denne primeren gjør at foundation legger seg penere på huden og gjør at den varer lengre. Enkel å påføre og jeg merker virkelig forskjell når jeg bruker denne.
Silje | 19-04-2017
En ganske "glatt" primer, følte egentlig ikke at den gjorde så mye, men foundation skled på mye enklere og holder også utover dagen!

Mer Informasjon

En primer som gjør huden din jevn og perfekt før påføring av foundation. Fløyelsmyk, ufarget, lett formel som bidrar til å gjøre fine linjer og porer mindre synlige og gjør at huden ser fløyelsmyk ut. Kan brukes alene eller under foundation. Bidrar til at makeupen holder lenger. Inneholder vitamin A og E, druekjerneekstrakt og grønn te. Oljefri.
Cyclomethicone, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Salicylate, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Water, Grape Seed Extract, Kolanut Seed Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract