Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Step-By-Step Contour Kit Medium
ONLY AT KICKS

Step-By-Step Contour Kit Medium

Smashbox

Dette kultprodukt er beauty kjenneres favoritt. Du kan få beundringsverdige kinnben og en perfekt nese, ved å forme ditt ansikt med bare noen få enkle trinn.
395 kr
Medium
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marlene | 06-04-2018
Valgte medium siden jeg har medium beige hudfarge, passet perfekt og den har alt i et. Var ganske overrasket da jeg fikk den, siden den var mindre enn det jeg trodde. Uansett, den er en must have!
Gunn | 09-03-2018
Bronzer, contour og highlight samlet i et praktisk palett! Enkelt å bruke og super kvalitet.
AK | 07-03-2018
Denne palletten er et must for meg. Denne går lett på og holder seg gjennom hele dagen på en god base. Gir en fin og subtil contour uten å bli for subtil. Anbefaler den lyse versjonen dersom du veldig blek som meg.

Mer Informasjon

Dette kultprodukt er beauty kjenneres favoritt. Du kan få beundringsverdige kinnben og en perfekt nese, ved å forme ditt ansikt med bare noen få enkle trinn. Den har alt du trenger for å lage de perfekte konturer daglig!
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Normal
Farge:Multi
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331