Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Bronze Lights Deep Matte Bronze
Bronze Lights Deep Matte Bronze
ONLY AT KICKS

Bronze Lights Deep Matte Bronze

Smashbox

California kompakt! Et superelegant solpudder med pigmenter som gir en jevn og fin overflate. Alt dette får du i ett produkt - som kan tas med overalt.
265 kr
Deep Matte Bronze

Omtaler

Rebekka | 07-03-2018
Love Love Love this! Passer fint til de fleste hudtoner!
Mari G | 04-03-2018
Den ultimate bronzeren. Den er superfin på vinteren og sommer. Elsker størrelsen da jeg har den ofte i vesken. Den gir meg en fin glød selvom den er matt. På sommeren liker jeg å bruke den som solpudder og som contour fordi den ikke er for oransj i fargen!
Sofie | 02-03-2018
Deep matte er perfekt til sommerbrun hud og ser veldig naturlig ut!!

Mer Informasjon

California kompakt! Et superelegant solpudder med pigmenter som gir en jevn og fin overflate. Alt dette får du i ett produkt - som kan tas med overalt.  I tillegg er det fylt med Photoset Mineral Complex slik at den sitter på huden i opp til 8 timer.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331