Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
AHA + PHA Face Peeling Mask
AHA + PHA Face Peeling Mask
AHA + PHA Face Peeling Mask
ONLY AT KICKS
NYHETKampanje 20%

AHA + PHA Face Peeling Mask

SKIN TREAT

En eksfolierende ansiktsmaske som renser huden for døde hudceller og gir glød. Har høyt innhold av syrer som øker cellefornyelsen og forynger.
119,20 kr
149 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susann T. | 01-09-2019
God syremaske som peeler og fjerner døde hudceller. Den skal kun være på i 1-3 minutter, så lett og bruke. De døde hudcellene ble helt fjernet og jeg hadde en fin glød i huden etterpå. Jeg har sensitiv hud men kunne fortsatt bruke denne. Skin treat merket er vegansk, organisk og har alltid mer en 90% naturlige ingredienser. Kan kun fåes kjøpt hos Kicks, og merket har derfor også alltid en fin pris.

Mer Informasjon

En eksfolierende ansiktsmaske som renser huden for døde hudceller og gir glød. Har høyt innhold av syrer som øker cellefornyelsen og forynger.
~ 93 % naturlig innhold
Økologiske, aktive ingredienser:Sitronvann + Grønn te
Aktive ingredienser: AHA-syre + PHA-syre + Plantebasert kollagen
QUA, DECYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, GLUCONOLACTONE, HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCOLIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CITRUS LIMON FRUIT WATER, SODIUM HYDROXIDE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ACACIA SENEGAL GUM, XANTHAN GUM, PARFUM, CAMELLIA SINENSIS LEAF WATER, SODIUM BENZOATE, ALLANTOIN, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, PHENOXYETHANOL, T-BUTYL ALCOHOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, BENZYL ALCOHOL, COLLAGEN, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, DEHYDROACETIC ACID
Volum:150 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331