Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Sigma Beauty

Sigma Beauty utvikler stadig nye måter å transformere skjønnhetsrutinen din på. Firmaet ble grunnlagt i 2009 av Dr. Simone Xavier, en molekylær bakteriolog, og Rene Xavier Filho, sivilingeniør. Sigma Beauty er drevet av å finne materialer, ingredienser og teknologi av høyeste kvalitet kvalitet for å bygge innovative skjønnhetsløsninger - alt for å gjøre livet enklere og morsommere og unikt vakkert.

Sigma Beauty: Skap din beste makeuplook med riktig tilbehør

 Sigma Beautys suksesshistorie startet med et kostesett. Det ble utsolgt i rekordfart, og i dag har varemerket utvidet sortimentet med flere sminkekoster til ulike formål. I sortimentet finner du alt fra den perfekte rougekosten til den beste kosten til basemakeup. I tillegg finnes en rekke ulike produkter innen makeup og tilbehør som forenkler håndteringen og oppbevaringen av sminkekoster. Alle produkter fra Sigma er veganske. Sminkekostene har syntetisk bust, og makeupproduktene inneholder ikke animalske ingredienser. Finn sminkekoster, makeup og annet uunnværlig makeuptilbehør fra Sigma Beauty hos KICKS. Handle enkelt på nett på kicks.no!

Sminkekoster som sørger for makeuplooken

Leter du etter den perfekte sminkekosten å legge øyemakeupen med? Eller den beste kosten for å legge rouge på kinnene? Hos Sigma Beauty finner du sminkekostene som gjør makeuplooken komplett. Varemerket er kjent for sine profesjonelle sminkekoster, som brukes flittig av verdens mest fremstående makeupartister. Nå kan du forenkle makeuprutinen på hjemmeplan og i tillegg få makeupen til å se ut som den er lagt av en proff. Hvis du har problemer med å velge den riktige kosten for nettopp deg, finnes det flere ulike kostesett å velge mellom. Et av Sigmas bestselgende kostesett er deres Classic Face Brush Set, som inneholder de viktigste sminkekostene du trenger for å lykkes med en komplett look. Her finner du både de mest essensielle makeupkostene for alle baderomsskap og sminkekostene for den mer avanserte makeupbrukeren.

Lekre paletter og glansfull gloss – oppdag makeup fra Sigma

Sigma Beauty er også proffe på makeup og tilbyr en rekke forskjellige produkter innen øyemakeup, lepper, bryn og base. Gi leppene litt farge med en lipgloss som tilfører fuktighet, eller sett øynene i fokus med en fin øyenskygge som får øynene dine til å poppe. Du kan også gjenskape sommerhudens solkyssede glød med en av Sigma Beautys populære highlight-paletter. En lekker eyeliner er klassisk sminke som forsterker øyelooken og finnes i en rekke herlige farger. Sigma Beauty har eyeliner i gelkonsistens som enkelt påføres med en pensel, og eyeliner i pennformat. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331