Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Minimalist WhippedPowder Blush 2 Chiyoko
Minimalist WhippedPowder Blush 2 Chiyoko
Minimalist WhippedPowder Blush 2 Chiyoko

Minimalist WhippedPowder Blush 2 Chiyoko

Shiseido

En blush med en vektløs og innovativ vispet mousse-konsistens som gir en overlegen påføring og smelter sømløst inn i huden, samtidig som den gir en langvarig naturlig glow til kinnene dine.
395 kr
2 Chiyoko
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anita | 12-05-2019
Positivt overrasket! Enkel å jobbe med, og den er svært drøy i bruk da du trenger bare litt produkt. Synes den er enklest å påføre med fingrene.

Mer Informasjon

En blush med en vektløs og innovativ vispet mousse-konsistens som gir en overlegen påføring og smelter sømløst inn i huden, samtidig som den gir en langvarig naturlig glow til kinnene dine. Air-infusion-teknologien gjør at når moussen berører huden, forvandles den til et blandbart pulver, huden får puste, og man får en naturlig myk matt finish. Kommer i 8 nyanser.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331