Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Synchro Glow Foundation Neutral 1/N1
Synchro Glow Foundation Neutral 1/N1

Synchro Glow Foundation Neutral 1/N1

Shiseido

En smart, fuktighetsgivende basis som jobber med huden din hele dagen for en dempende glød uten glans.
525 kr
Neutral 1/N1
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Synne | 15-03-2018
En flott og naturlig foundation! Ligger lett på huden og er lett å fordele med en kost. Gir masse glød og medium dekke. Bør brukes med concealer under der man trenger ekstra dekke. Anbefales hvis du ønsker et naturlig dekke og glød.
Anne | 20-06-2017
Denne foundationen er veldig lett i konsistensen. Den gir medium dekke, og en naturlig vakker glød. Jeg vil anbefale en primer under og syns da Sensai sin smoothing water make-up base passer godt. Med en mer silikonbasert primer virker det som om man drar med seg kremen i stedet for å sette den. Man kan ha pudder oppå, men jeg bruker den uten for ikke å ta bort den fine gløden.

Mer Informasjon

En smart, fuktighetsgivende basis som jobber med huden din hele dagen for en dempende glød uten glans. Avansert teknologi som synkroniseres med hudens tone- og fuktnivåer hele dagen for en perfekt hudfarge. Huden ser frisk og vakker ut, fine linjer forsvinner og porene blir mindre. Gir en lysende finish med en byggbar dekning, mens den lette, serumlignende konsistensen føles som om du ikke har noe som helst på huden. Solfaktor 20.
Bruk • Rist godt. Påfør etter hudpleie, begynn midt på ansiktet og arbeid deg utover. Bygg ditt ønskede dekningsnivå med flere lag.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331