Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Diamond Strength Diamond Shine

Diamond Strength Diamond Shine

Sally Hansen

Diamond Shine har en banebrytende, hurtigtørkende formel med ekte diamant, som er kjent for å gi holdbarhet og glans. Gir merkbart hardere og sterkere negler med det samme.
138 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Diamond Strength Diamond Shine
p90003269
v90003270
Sally Hansen
NOK
138

Mer Informasjon

Diamond Shine har en banebrytende, hurtigtørkende formel med ekte diamant, som er kjent for å gi holdbarhet og glans. Gir merkbart hardere og sterkere negler med det samme. En vakker manikyr med høy glans som holder, holder og holder. Formelen motvirker avskalling, fremhever fargen og forlenger holdbarheten på alle typer neglelakk. Holdbar i opptil 1 dager. Kan også brukes som underlakk.
For best mulig resultat: Påfør 1 lag på rene, tørre negler. La tørke.
Påfør 1–2 lag med din favorittlakk. La tørke.
Avslutt med 1 lag med Diamond Shine Base & Top Coat.
ALCOHOL DENAT., ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, HEPTANE, NITROCELLULOSE, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, ISOPROPYL ALCOHOL, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, ETHYL TOSYLAMIDE, POLYVINYL BUTYRAL, ETOCRYLENE, DIMETHICONE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, DIAMOND POWDER, EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730).
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331