Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Ocean Mist Travel Kit

Ocean Mist Travel Kit

SACHAJUAN

Inneholder: Ocean Mist Volume Shampoo 100 ml Ocean Mist Volume Conditioner 100 ml Volume Powder 75 ml Denne spesielle sjampoen med Ocean Silk Technology og natu...
200 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Inneholder:
Ocean Mist Volume Shampoo 100 ml
Ocean Mist Volume Conditioner 100 ml
Volume Powder 75 ml
Denne spesielle sjampoen med Ocean Silk Technology og naturlige vegetabilske proteiner gir håret struktur, volum og styrke både innenfra og utenfra. Håret blir glansfullt og sterkt.
Denne balsamen med Ocean Silk Technology og naturlige vegetabilske proteiner gir håret volum, struktur og styrke. Den tilfører fuktighet, beskytter og glatter ut håret, slik at det både føles og ser fyldigere ut, uten å tynge ned.
Volume Powder er en pudderbasert spray som gir volum og struktur. Produktet er tørt og gir en matt finish og frisker opp håret mellom hårvaskene. Passer for både langt og kort hår.
Volum:275 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331