Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Lip Scrub

Lip Scrub

Rodial

Rodial Lip Scrub er perfekt til bruk på farten eller til å forberede leppene før du legger på farge for å sikre en jevn og glatt dekkevne.
360 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Scrub
p88992259
v88992260
Rodial
NOK
360

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Rodial Lip Scrub er perfekt til bruk på farten eller til å forberede leppene før du legger på farge for å sikre en jevn og glatt dekkevne. En utglattende, sukkerbasert peeling til leppene med E-vitamin og mango. De fine sukkerkrystallene i den fuktighetsrike balsamen eksfolierer leppene skånsomt, mens panthenol og E-vitamin tilfører fuktighet og næring. Leppene blir glatte, velfuktede og mindre utsatt for å sprekke. Det perfekte ekstraprodukt til din toalettveske når du vil bevare leppene glatte og fyldige med ekstra næring.
Volum:2.2 ml
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331