Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Instaglam Skin Tinted Moisturiser Capri
Instaglam Skin Tinted Moisturiser Capri
Instaglam Skin Tinted Moisturiser Capri

Instaglam Skin Tinted Moisturiser Capri

Rodial

Skin Tint +, en skin tint med medium dekning som samtidig skjuler alle uregelmessigheter og gir en illusjon av “perfekt hud uten makeup”.
650 kr
Capri
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Instaglam Skin Tinted Moisturiser
p88345530
v88345531
Rodial
NOK
650

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Skin Tint +, en skin tint med medium dekning som samtidig skjuler alle uregelmessigheter og gir en illusjon av “perfekt hud uten makeup”. Skin Tint+ inneholder en unik blanding av aminopeptider, setter målrettet inn overfor mange forskjellige aldringstegn og hjelper med å beskytte mot UVA/UVB-skader. Peptidene fremmer dannelsen av nytt kollagen i huden og gir en mer ungdommelig og smidig hudfarge. Den vannaktige lotion fordeles pent over huden og er nesten umerkelig, men gir en holdbar og strålende finish som kan bygges opp til den ønskede intensitet. Innebygget SPF20 gir sterk UV-beskyttelse og gjør kremen til den ultimative multitasker som bekjemper aldringstegn.
Volum:40 ml
Hudtype:Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331