Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Instaglam Compact Deluxe Translucent HD Powder
Instaglam Compact Deluxe Translucent HD Powder

Instaglam Compact Deluxe Translucent HD Powder

Rodial

Compact Deluxe Translucent HD powder matter og perfeksjonerer huden og gir den en optisk oppstrammende effekt. Pudderet fjerner blank overflate og hjelper til med å feste makeup’en.
775 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Instaglam Compact Deluxe Translucent HD Powder
p88991153a
v88991154
Rodial
NOK
775

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Compact Deluxe Translucent HD powder matter og perfeksjonerer huden og gir den en optisk oppstrammende effekt. Pudderet fjerner blank overflate og hjelper til med å feste makeup’en. Ujevne partier dempes, huden får en finere overflate, porene skjules så ansiktet får en perfekt, matt finish. HD Powder passer til alle hudtoner og kan legges direkte over foundation eller Rodial Skin Tints med The Powder Brush, eller den kan brukes alene på ren hud.
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331