Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Instaglam Compact Deluxe Contour Powder Medium
Instaglam Compact Deluxe Contour Powder Medium
Instaglam Compact Deluxe Contour Powder Medium
Instaglam Compact Deluxe Contour Powder Medium

Instaglam Compact Deluxe Contour Powder Medium

Rodial

Instaglam Compact Deluxe Contour Powder skulpturerer og definerer ansiktskonturene.
775 kr
Medium
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Instaglam Compact Deluxe Contour Powder
p88991153d
v88991157
Rodial
NOK
775

Omtaler

K | 12-12-2016
Jeg har lenge lett etter en contour farge som passer min hudtone. Jeg er veldig lys i huden, og da jeg hørte om denne, måtte jeg sjekke den ut. Jeg har fargen Medium ( 03 ) og den er nydelig. Den lager en fin skygge på ansiktet uten at det ser falskt ut. Innpakningen er også lukseriøs uten at det blir for masse. Den føles god ut i hånden, og speilet er flott! Dette er nok en contour farge jeg kommer til å kjøpe igjen og igjen!

Mer Informasjon

Instaglam Compact Deluxe Contour Powder skulpturerer og definerer ansiktskonturene. Et mykt høypigmentert pudder som effektivt fordeler seg på huden og hjelper til med å skape skygge hvor det er nødvendig, for å skape en skulpturert, glamorøs finish. Påfør med Rodial Sculpting Brush på kinnben og kjeve for å skape konturer og definere områder i ansiktet. Bygg fargen opp til ønskete kontur-effekt.
Farge:Brun
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331