Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Baking Powder

Baking Powder

Rodial

Dette rike pudderet smelter enkelt inn i huden og etterlater en silkeglatt, matt finish som varer uten føles som en kake.
375 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Baking Powder
p89612550
v89612551
Rodial
NOK
375

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Dette rike pudderet smelter enkelt inn i huden og etterlater en silkeglatt, matt finish som varer uten føles som en kake. Et pudder med flere bruksområder som egner seg ideelt som ‘baking concealer’, ‘setting makeup’ og for å redusere glans. Den halvtransparente strukturen reflekterer lys, mens det sfæriske pudderet gir et mykt fokus og en glatt, airbrushed look. Mykt pudder som gir en matt finish uten kakeaktig konsistens.
Påfør dette semitransparente settepudderet over foundationen for en feilfri settelook. Påføres som ønsket for bygge eller lett koste over området for en perfekt, silkematt finish.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331