Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Soft-Focus Glow Drops Face Serum 31 ml

Soft-Focus Glow Drops Face Serum 31 ml

Rodial

Soft Focus Drops får huden din til å stråle og gir den ny glød.
575 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Soft-Focus Glow Drops Face Serum
p90584684
v90584685
Rodial
NOK
575

Omtaler

Kjersti | 13-03-2019
Sååå dyr, men såååå fin glød👍

Mer Informasjon

Soft Focus Drops får huden din til å stråle og gir den ny glød. Denne hybriden av hudpleie og makeup er et «next generation»-superserum
formulert med aktive ingredienser som gir huden glød og tilfører et diskré glitter for en umiddelbar boost av hudens utstråling og glød. Den myke formelen danner det perfekte grunnlaget for påføring av makeup. Serumet kan også brukes alene på huden for å oppnå en fuktet hud med «soft focus»-effekt. Antioksidantingredienser pleier og fremmer en sunn hud, mens den rosafargede formelen tilfører en umiddelbar «soft focus»-effekt som gir huden et feilfritt utseende.
Viktige fordeler: Perfekt grunnlag for påføring av makeup. Huden får fuktighet. Effekten av antioksidanter gir en frisk hud.
Bruk 2 dråper i ansiktet på ren og tørr hud. Brukes før påføring av makeup som den ultimate primeren, eller brukes alene på huden for å gi fuktighet. Ristes før bruk.
Aqua (Water), Propanediol, Glycerin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Benzyl Alcohol, Mica, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Aletris Farinosa Root Extract, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Limonene, Polysorbate 60, Dehydroacetic Acid, Geraniol, Linalool, Sorbitan Isostearate, Sodium Hydroxide, Citral, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5).
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331