Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Vit C Brightening Facial Cleanser 135 ml
Kampanje 20%

Vit C Brightening Facial Cleanser 135 ml

Rodial

Denne intensive rengjøringen inneholder C-vitamin, som er kjent for sin glansgivende og utjevnende effekt. Denne rensen får huden til å stråle og gir den ny glød.
420 kr
525 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vit C Brightening Facial Cleanser
p90054124
v90054125
Rodial
NOK
420

Mer Informasjon

Denne intensive rengjøringen inneholder C-vitamin, som er kjent for sin glansgivende og utjevnende effekt. Denne rensen får huden til å stråle og gir den ny glød. Den er formulert med fruktsyrer som eksfolierer huden og trekker sammen porene. Blodappelsin bidrar til å friske opp og “vekke” huden.
Inneholder et kompleks som består av frukt- og glykolsyre samt melkesyre som hjelper til å gjenoppbygge og gi huden ny, ungdommelig glød.
Masser forsiktig inn med fingerspissene. Skyll nøye med lunkent vann.
Aqua (Water), Glycerin, Decyl Glucoside, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Citrus Sinensis (Orange) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Glycolic Acid, Disodium EDTA, Ethyl Ascorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Sodium Lactate, Propylene Glycol, Sodium Sulfite, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Alcohol Denat., Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331