Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Vit C Brightening Facial Mask 50 ml

Vit C Brightening Facial Mask 50 ml

Rodial

Vit C Brightening Mask er en innovasjon innenfor hudpleie og gir grå og trist hud ny glød. Formulert med 5 % Vitamin C, som hjelper til med å jevne ut rynker, fine linjer og pigmenteringer.
1 045 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
At Home Facial Mask Gift Box
Vit C Brightening Facial Mask
p90054118
v90054119
Rodial
NOK
1045

Omtaler

Therese | 27-08-2019
Kom over denne ved en tilfeldighet og ble ganske imponert. Veldig fornøyd med denne masken! Den gir en umiddelbar oppstrammende effekt og huden en fin glød. Føles fresh! Jeg syns også at huden kjennes glattere ut etter å ha brukt masken, og porene blir mindre synlig. Jeg ser at andre mener at den ikke gir særlig fukt, det er jeg enig i, men det er heller ikke oppgaven til denne eksfolierende masken (en maske kan ikke både eksfoliere og fukte). Ha heller på en god fuktighetskrem og du er good to go. Fin som behandling enten før eller etter en kveld på byen etter behov (bruk den ikke to dager på rad). Jeg kommer definitivt bruke penger på denne selv om den er stiv i pris.
Maiken | 26-02-2019
Oppstrammende, og gir fin glød til huden! Ikke så fuktgivende, følte jeg trengte ekstra fukt etter å ha brukt masken. Ville kanskje ikke si den er verdt den skyhøye prisen, hvertfall ikke enda, har tross alt ikke prøvd den lenge så vi får se om den gjør under etter den er oppbrukt. Isåfall får jeg oppdatere vurderingen.

Mer Informasjon

Vit C Brightening Mask er en innovasjon innenfor hudpleie og gir grå og trist hud ny glød. Formulert med 5 % Vitamin C, som hjelper til med å jevne ut rynker, fine linjer og pigmenteringer. Inneholder en blanding av 1 % frukt- og glykolsyre samt melkesyre, som umiddelbart hjelper til med å jevne ut og gi huden ny utstråling. Etterlater en jevnere, fornyet og strålende frisk hud.
Påfør et tynt lag på godt renset hud. Unngå området rundt øynene og hårfestet. La sitte i 15 til 20 minutter, og la ingrediensene gå ordentlig inn i huden. Skyll nøye med lunkent vann. Brukes én til to ganger i uken.
Aqua (Water), Ethyl Ascorbic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glycolic Acid, Sodium Lactate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol Crosspolymer, Citrus Sinensis (Orange) Fruit Extract, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Sulfite, Alcohol Denat., Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331