Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

The Ritual Of Karma Sun Protection Milky Spray SPF30 200 ml

The Ritual Of Karma Sun Protection Milky Spray SPF30 200 ml

Rituals

En fuktighetsgivende klebefri spraylotion med SPF 30 som raskt absorberes i huden. Beskytter huden mot tidlig aldring fra UVA- og UVB-stråler, og tilrettelegger for en fin brunfarge.
195 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Ritual Of Karma Sun Protection Milky Spray SPF30
p94001078
v94001079
Rituals
NOK
195

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En fuktighetsgivende klebefri spraylotion med SPF 30 som raskt absorberes i huden. Beskytter huden mot tidlig aldring fra UVA- og UVB-stråler, og tilrettelegger for en fin brunfarge. Avansert beskyttelse som inneholder et kraftige, naturlige antioksidanter fra organisk, hvit te, naturlig vitamin E og ginkgo biloba. Vannresistent. Bruk alltid Karma After Sun Tan Maximizer etter soleksponering, for å gi huden næring og forlenge brunfargen. Påfør i rikelig mengde før du går ut i solen. Påfør på nytt regelmessig, spesielt etter du har svettet, svømt eller tørket deg.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331