Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

The Ritual Of Ayurveda Rejuvenating Pink Salt Scrub 450 g

The Ritual Of Ayurveda Rejuvenating Pink Salt Scrub 450 g

Rituals

Rensende kroppsskrubb som inneholder urgammelt krystallsalt fra Himalaya, med en rensende og harmoniserende effekt for indre balanse og vitalitet.
185 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

S | 17-06-2019
Har body creamen med samme duft og jeg elsker den! Hørte mye bra om denne skrubben, men for meg var ikke denne en match. Elsker lukten, men den svir noe hinsides med en gang jeg tar den på kroppen og svir i øynene.. (Bruker den ikke i ansiktet såklart, men med engang jeg påførte det på kroppen begynte det å svi i huden overalt og øynene). Aldri opplevd dette med noen andre skrubber eller produkter før.
Trude | 07-04-2019
Ble umiddelbart en ny favoritt på badet fra det øyeblikket jeg prøvde den! Lukter himmelsk og har en balansert konsistens. Liker veldig godt kombinasjonen av saltkorn som skrubber og gjør jobben sammen med oljen som fukter og mykgjør - den etterlate huden helt flawless etter bruk!

Mer Informasjon

Rensende kroppsskrubb som inneholder urgammelt krystallsalt fra Himalaya, med en rensende og harmoniserende effekt for indre balanse og vitalitet. Denne rensende skrubben etterlater et intensivt beskyttende, ultratynt oljelag på huden. Beriket med den aromatiske duften av indisk rose og mykgjørende søtmandelolje. Ifølge den klassiske ayurvediske vitenskapen anses skrubbing å være en svært effektiv måte å rense kroppen på og stimulere energiflyten i den. Prosessen fremskyndes hvis du tar et varmt bad etterpå.
kroppsskrubb med Himalaya-salt
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331