Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Akkurat nå 262,50 kr! >> Kjøp her

Yogi Flow Shower Foam

Yogi Flow Shower Foam

Rituals

Unikt dusjskum som inneholder de økologiske ingrediensene mandelolje og indisk rose, som har en avslappende effekt på kropp og sjel.
95 kr

Omtaler

Emilie | 08-03-2017
Elsker dette produktet! Lukter godt og kjennes fantastisk ut på huden.
Maria Olsen | 26-02-2017
God duft, drøy i bruk, føles deilig ved påføring. Perfekt såpe til å barbere leggene med.
Victoria | 22-02-2017
Dufter helt nydelig, og gir en spa-følelse hjemme. Et stort pluss at kjeden ikke tester på dyr, og at produktet er drøyt i bruk.

Mer Informasjon

Unikt dusjskum som inneholder de økologiske ingrediensene mandelolje og indisk rose, som har en avslappende effekt på kropp og sjel. Den gamle ayurvediske ingrediensen mandelolje gjenoppbygger hudens fuktbalanse.
Masser inn i fuktig hud og nyt den skummende følelsen. TRYKKBEHOLDER. BEHOLDER UNDER TRYKK. UNNGÅ Å SPRAYE I ØYNENE. SKYLL NØYE MED VANN HVIS PRODUKTET KOMMER I KONTAKT MED ØYNENE. MÅ IKKE PUNKTERES ELLER BRENNES. HELLER IKKE NÅR DEN ER TOM. SKAL BESKYTTES MOT SOLLYS OG IKKE UTSETTES FOR TEMPERATURER OVER 50 °C. MÅ IKKE SPRAYES MOT ÅPEN ILD ELLER VARME MATERIALER. OPPBEVARES UTENFOR BARNS REKKEVIDDE. SKAL KUN BRUKES ETTER ANVISNINGENE. 8 % AV VEKTINNHOLDET ER BRANNFARLIG.
AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SORBITOL, ISOPENTANE, PARFUM/FRAGRANCE, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER OIL.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331