Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Ritual of Sakura Bed & Body Mist

The Ritual of Sakura Bed & Body Mist

Rituals

En avslappende kroppsspray med kirsebærblomst som har en avslappende duft og tilfører huden fuktighet.
190 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Eli | 25-06-2019
Helt nydelig !! Spray den i håret, på soverommet, på badet- frisker opp overallt !! :)
Roberta | 22-04-2019
A wonderful touch for the skin. Amazing smell.
MissE | 19-09-2015
Nydelig produkt! Elsker denne duften, og gir god fuktighet til huden. Kunne tenke meg parfume eller eau de toilette av den samme, jeg vil lukte på den hele tiden.

Mer Informasjon

En avslappende kroppsspray med kirsebærblomst som har en avslappende duft og tilfører huden fuktighet. Blossom Water Body Mist har en oppfriskende effekt på huden og inneholder fuktighetsgivende ingredienser.
ALKOHOL DENAT., AQUA/VATTEN, PARFYM/DOFT, GLYCERIN, PRUNUS AVIUM (SÖTKÖRSBÄR) FRUKTEXTRAKT, BETAIN, FARNESOL, BENSYLALKOHOL, BENSYLSALICYLAT, CINNAMYLALKOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, KUMARIN, GERANIOL, HEXYLKANELALDEHYD, ISOEUGENOL, LINALOOL, BUTYLFENYLMETYLPROPIONAL, ALFA- ISOMETYL-JONON, LIMONENE, NATRIUMBENSOAT, KALIUMSORBAT, CITRONSYRA
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331