Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Ritual Of Samurai Face 24H Active Hydration Face Cream 50 ml

The Ritual Of Samurai Face 24H Active Hydration Face Cream 50 ml

Rituals

En fuktighetsgivende kremgele, laget med naturlige ingredienser som holder huden intenst smidig hele dagen.
295 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En fuktighetsgivende kremgele, laget med naturlige ingredienser som holder huden intenst smidig hele dagen. En klebefri, lett struktur som absorberes enkelt og gir huden en matt oppfrisket finish. En kremgele laget med de mest potente naturlige ingrediensene som gir fuktighet til huden, og motvirker en stram, ukomfortabel og tørr følelse.
En multieffektiv kremgele som gir dyp fuktighet til huden i 24 timer og samtidig forhindrer de negative virkningene av forurensning. Resultat: Huden din ser hydrert og ungdommelig ut hele dagen. Huden er hydrert hele dagen fordi hudkremen danner et fuktighetslag på den. Det har aldri vært enklere å få fin hud. Ditt våpen i valget om å bekjempe urban forurensning og stress.
Wakametang er en potent kilde for mineraler og vitaminer, som sies å ha stimulerende OG betennelseshemmende egenskaper. Den har en fuktighetsbevarende og antioksidativ effekt på huden.
Sake er rik på enzymer som varsomt eksfolierer det ytre laget og samtidig respekterer fuktbarrieren i huden. Den har også antioksiderende egenskaper og bidrar til å opprettholde hudens naturlige barriere mot ekstern påvirkning.
Ashitaba, som betyr "morgendagens blad" fordi det vokser ut nye blader neste dag selv om bladene plukkes, inneholder store mengder naturlige antioksidanter som bidrar til beskyttelse mot negativ UV-stråling.
Ikke bare er den sammensatt av de beste naturlige ingrediensene, men emballasjen er også bærekraftig. Et elegant, maskulint design av antrasittgrå og tre, kombinert med et øko-chict og innovativt refillsystem. Når du er ferdig med hudkremen, er den svært enkelt å erstatte med en refill. En enkel handling med stor miljøgevinst.
Egnet for alle urbane Samurai-hudtyper – også menn med sensitiv, tørr, kombinert og fet hud.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331