Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

The Ritual of Namasté Clarifying Facial Toner 250 ml
Kampanje 20%

The Ritual of Namasté Clarifying Facial Toner 250 ml

Rituals

Mildt, beroligende ansiktsvann for normal, tørr og sensitiv hud som lindrer og forfrisker huden.
104 kr
130 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Ritual of Namasté Clarifying Facial Toner
p90143278
v90143279
Rituals
NOK
104

Omtaler

Martine | 08-01-2020
Den fjerner ikke rester etter jeg har brukt rensen. Føler den kun tilfører fukt, den klarer ikke engang ta opp støvrester på huden. Kommer nok ikke til å kjøpe den igjen.

Mer Informasjon

Mildt, beroligende ansiktsvann for normal, tørr og sensitiv hud som lindrer og forfrisker huden. Det naturlige ansiktsvannet er ideelt for å rense og berolige huden som en del av din daglige hudpleierutine. Hjelper til å beskytte huden mot uheldige miljøpåvirkninger. Den hellige lotus er symbolet på renhet, skjønnhet og visdom. Indisk rose er et symbol på skjønnhet og kjærlighet, og vannet er mye brukt for sine fuktgivende egenskaper. Aloe vera er kjent for sine beroligende egenskaper. De aktive ingrediensene bidrar sammen til å berolige huden og gi det en friskt utseende.
Hudtype:Sensitiv|Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331