Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Arizona Eau De Parfume 30 ml
Arizona Eau De Parfume 30 ml
Arizona Eau De Parfume 30 ml

Arizona Eau De Parfume 30 ml

Proenza Schouler

Arizona er en levende floral blomsterduft, med en unik mineralsk signatur.
615 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Arizona Eau De Parfume
p90034558
v90034561
Proenza Schouler
NOK
615

Omtaler

Monica | 01-08-2018
Den lukter så godt 💕 loveit

Mer Informasjon

Arizona er en levende floral blomsterduft, med en unik mineralsk signatur. I hjertet av den finnes to noter: En innovativ med akkorder av kakturblomst som aldri før har blitt opplevd i en duft, kombinert med sjasmin, appelsinblomst og en solrik og varm note. En kremet akkord av irisrot skaper et sensuelt uttrykk, og sammen med musk- og kashmirakkorder legger den seg behagelig på huden. Arizona er følelsen av eventyrlyst. Et sted for skjønnhet og mysterier. Flasken, som er inspirert av ravinene og åsene som definerer Sonoraørkenens horisont, er et kunstverk i seg selv. Som en dråpe innkapslet i formen av fasetterte bergarter, er den en unik glassinnovasjon som gir en fascinerende asymmetri. Arizona – en idé, en drøm. Det fremkaller følelsen av befrielse på leting etter en høyere sannhet. Arizona – et navn. En respekt og kjærlighet til naturen, og en følelse av total frihet. Arizona – en sinnstilstand.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331