Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Jasmine Oil Blend 30ml

Jasmine Oil Blend 30ml

Pixi

En deilig, luksuriøs jasminolje som er utviklet for å berolige og gjenoppbygge hud som er stresset. Den tilfører fukt og reparerer sliten og stresset hud. Inneholder bl.
399 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Jasmine Oil Blend
p90149296
v90149297
Pixi
NOK
399

Omtaler

Kirsti | 23-08-2019
Aller, aller beste ansiktsolje til tørr hud! Den gir masse fukt som vedvarer. Var veldig fornøyd med roseoljen fra samme merke, men denne jasmine oljen er bare fantastisk! Skal absolutt kjøpe igjen!!!

Mer Informasjon

En deilig, luksuriøs jasminolje som er utviklet for å berolige og gjenoppbygge hud som er stresset. Den tilfører fukt og reparerer sliten og stresset hud. Inneholder bl.a. nypeolje, druekjerneolje, omega 6, antioksidanter og C-vitamin. Vegansk.
Bruk morgen og/eller kveld etter rens. Varm opp noen dråper mellom håndflatene og klapp inn i huden. For ekstra næring og glød, eller når huden føles ekstra tørr, tilsett 1–2 dråper i fuktighetskremen din.
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331