Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Glow Tonic To-Go 60 pads

Glow Tonic To-Go 60 pads

Pixi

Pixi Glow Tonic, nå i en boks med bløtlagte pads, enkelt å ha med seg! Dette populære ansiktsvannet fjerner døde hudceller og gir huden fuktighet for å fremheve en frisk hud med glød.
284 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Glow Tonic To-Go
p89556086
v89556087
Pixi
NOK
284

Omtaler

Anna | 23-02-2018
Har toneren til vanlig men disse er perfekte å ta med om man er på farten eller på tur! Renser huden for smuss og gir glød uten å tørke ut huden. Har kombinert/sensitiv hud

Mer Informasjon

Pixi Glow Tonic, nå i en boks med bløtlagte pads, enkelt å ha med seg! Dette populære ansiktsvannet fjerner døde hudceller og gir huden fuktighet for å fremheve en frisk hud med glød. Ved regelmessig bruk bidrar det også til å gi huden en mer tonet og fast følelse. Selv fine linjer og porer blir mindre synlige ved regelmessig bruk. Pixi Glow Tonic – for at huden din skal ha det så bra som mulig! Passer for alle hudtyper, også ømfintlig 5 % glykolsyre Aloe vera og ginseng Alkoholfri Innhold: 60 stk. pads
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331