Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Sun Mist Sun Care spf 30 80 ml.
Sun Mist Sun Care spf 30 80 ml.

Sun Mist Sun Care spf 30 80 ml.

Pixi

En superpraktisk solspray med SPF 30 som beskytter mot solens skadelige UV-stråler uten å kjennes fet eller klebrig. Forebygg solskader og pigmentflekker med Sun Mist!
265 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hedvig | 22-04-2018
Fantastisk! Solkremen fordeles jevnt over ansiktet med denne sprøyen, og gir en god beskyttelse til ansiktet. Jeg bruker ikke så mye sminke om sommeren, så denne er perfekt til mitt bruk.
Anne May | 31-05-2017
Ikke fornøyd med dette produktet i det hele tatt. En mist forbinder jeg med et klart produkt som etterlater en klar hinne og glød. Kjøpte denne for å spraye over mak-up i løpet av dagen. Men denne etterlate seg hvite prikker på huden og i håret. Dessuten ble pumpen ødelagt etter bare to dagers bruk. Hvordan den virker på huden har jeg ikke hatt den lenge nok til å finne ut av.

Mer Informasjon

En superpraktisk solspray med SPF 30 som beskytter mot solens skadelige UV-stråler uten å kjennes fet eller klebrig. Forebygg solskader og pigmentflekker med Sun Mist! Kan brukes både på ansikt og kropp. Vegansk.
Ristes før bruk. Sprayes på huden fra litt avstand og stryk utover for jevnt resultat ved behov. Påfør Sun Mist annenhver time for optimal beskyttelse.
Disiloxane, Water/Aqua/Eau, Alcohol, Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone,Butylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Sodium Chloride, Aluminum Hydroxide, Polyhydroxystearic Acid, Aluminum Stearate, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil,Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Tocopherol
Volum:80 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331