Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Miracle Worker Ultimate Anti-aging Day Cream SPF 30 60 ml

Miracle Worker Ultimate Anti-aging Day Cream SPF 30 60 ml

Philosophy

En dagkrem med en fuktighetstilførende konsistens som smelter inn i huden og beskytter den så godt at hudens naturlige fornyelsesevne blir mer effektiv enn noensinne.
750 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Michelle | 20-05-2018
Jeg har brukt produktet i to uker, og jeg merker at huden er blitt bedre. Jeg har linjer i pannen, og jeg synes den gjør huden på pannen mye raskere. I tillegg er det høy solfaktor uten at det merkes på konsistens eller lukt. Kremen trekker utrolig rask inn i huden, og man trenger ikke bruke mye krem om gangen, så den er drøy i bruk. Jeg syns den var verd prisen! Jeg skal prøve nattkrem i dette merket etterhvert.

Mer Informasjon

En dagkrem med en fuktighetstilførende konsistens som smelter inn i huden og beskytter den så godt at hudens naturlige fornyelsesevne blir mer effektiv enn noensinne.
Huden blir enda fastere, tettere og mer strålende med mindre synlige rynker og porer.
Volum:60 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331