Philip Kingsley - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Phiip Kingsley

Hos Philip Kingsley selger vi ikke bare hårprodukter, vi selger selvtillit på flaske. Vi forstår at det ikke er hvordan du ser ut som definerer deg, det er hvordan du føler deg. Vi forstår at hår er mer enn en stil. Enten du har et hårproblem eller bare et ønske om at håret ditt skal forbedres, kan vi gjøre en forskjell. Philip Kingsley Trichologists (hår- og hodebunnspesialister) er interessert i å gi deg best mulig hår. Våre klinikker i London og New York tilbyr ekspertbehandling for alle typer hår- og hodebunnsproblemer. Vi har flere års erfaring med å behandle de mest problematiske hår- og hodebunnstilstandene, så vel som kosmetiske bekymringer som tørt og krusete hår, fint og flatt hår og hår som knekker. Philip Kingsley hårpleie er designet for å behandle alle hårproblemer og sikre at du oppnår salongfriskt hår hjemmefra. Fra sjampo og hårmasker til leave-in balsam og produkter for splittede ender og skadet hår, jobber Philip Kingsley sine produkter for å nære, fukte og gjenopprette håret fra rot til spiss. 

30 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331