Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skin To Die For No-Filter Mattifying Primer & Complexion Perfector 30 ml
Skin To Die For No-Filter Mattifying Primer & Complexion Perfector 30 ml

Skin To Die For No-Filter Mattifying Primer & Complexion Perfector 30 ml

Peter Thomas Roth

Jevner og fyller øyeblikkelig ut og bidrar til å redusere synligheten av porer, fine linjer og urenheter med en matt og naturlig finish.
360 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skin To Die For No-Filter Mattifying Primer & Complexion Perfector
p90427765
v90427766
Peter Thomas Roth
NOK
360

Mer Informasjon

Jevner og fyller øyeblikkelig ut og bidrar til å redusere synligheten av porer, fine linjer og urenheter med en matt og naturlig finish. Effektivt mattende dagkrem som absorberer overflødige fettstoffer, mens Disa-Pore 20 og Evermat™ bidrar til å redusere synligheten av porenes størrelse og dybde over tid. Diskré og anvendelig farge som øyeblikkelig går i ett med enhver hudtone og nyanse. Kan brukes under sminke for et perfekt resultat, eller alene for et naturlig vakkert utseende uten filter. Til alle hudtyper.
Påføres skånsomt i hele ansiktet og spesielt over porer, fine linjer og urenheter. Brukes som primer under sminke eller alene. Påføres daglig i 28 dager for et optimalt og langsiktig resultat. Kun til utvortes bruk.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331