Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Peter Thomas Roth Glycolic Solutions Moisturizer 63 ml

Vurderinger
Pris
575 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Glycolic Solutions Moisturizer
p90251298
v90251299
Peter Thomas Roth
NOK
575
Denne myke og rike fuktighetskremen har et høyt innhold av glykolsyre, liver opp huden og virker langsiktig for å skape en vakker, frisk og mer ungdommelig hud. Den avanserte kjemiske eksfolieringen forbedrer hudens tekstur og minimerer porer, ujevnheter, rynker og fine linjer. Huden tilføres fuktighet, blir merkbart klarere og får en vitalisert og frisk glød.
Påfør varsomt et tynt lag på renset hud. Kan også påføres på hals, utringning og hender. Trenger ikke skylles av. Brukes daglig eller ved behov. Dette produktet inneholder en alfahydroksidsyre (AHS) som kan øke hudens følsomhet overfor sol og særlig risikoen for solbrenthet. Bruk derfor solfaktor før direkte soleksponering når solen er på sitt sterkeste.
Volum:
63 ml
Vekt:
104 g
EAN:
0670367006924
Mer inspirasjon
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331